شما در حال مشاهده نسل جدید لوازم پخت و پز خانگی هستید که مثل انقلابی در این صنعت بوده و شیوه ها و روش های آشپزی را به کلی تغییر داده است. دستگاهی به صرفه و اقتصادی که نیاز شما به روغن را به کلی از بین خواهد برد.
پیش آمده که دراکثر اوقات نیاز به پخت سریع و سالم غذای خود در آشپزخانه دارید که این محصول کار شما را بسیار راحت خواهد کرد. دستگاه های هواپز بدون نیاز به آب و روغن ، غذای شما را بهصورت کاملا رژیمی می پزند. در این دستگاه هیچ گونه محدودیت غذایی وجود نداشته و شما می توانید هر مدل غذا و خوراکی ای را پخته و آماده برای سرو کنید.
نسل اول این محصول از کاسه شیشه ای ، فن و همچنین یک لامپ هالوژنی تشکیل شده بود که این لامپ، پرتو های مادون قرمز خاصی را برای تولید گرما آزاد میکند و همچنین فن قرار گرفته داخل کاسه، هوای گرم را برای پخت یکنواخت غذا به گردش در می آورد. پس از ایجاد محبوبیت و فروش بالای این محصول در بازار های جهانی نسل دوم هواپز ها وارد بازار شدند که طراحی این محصولات به طول کلی تغییر یافت.
در سری جدید هوا پز های بازار دیگر از برنه شیشه ای خبری نیست و بدنه دستگاه تماما از جنس پلاستیک مقاوم می باشد. درب دستگاه به سکل کشویی شده و بخش کفی مخزن از جنس استیل ضد زنگی می باشد. این طراحی از طرف مصرف کنندگان بسیار مورد قبول بوده و باعث فروش و محبوبیت این محصول در جهان شده است.
مصرف برق
در تحقیقات انجام شده بر روی هواپزها، نشان میدهد که 60% غذا را نسبت به اجاق های معمولی سریعتر می پزد. این دستگاه همچنین نصف برق یک اجاق معمولی و مصرفی تقربیا برابر با مصرف برق ماکروویو را دارا می باشد.
طرز پخت
هنگامی که غذا یا خوراکی در معرض تابش مادون قرمز قرار می گیرد، انرژی زیادی در مدت زمان کوتاهی به بافت آن منتقل می شود. این انرژی مولکولهای آب و ترکیبات آلی مانند پروتئینها، چربیها و نشاستهها را وادار به جنبش و همچنین تولید گرما برای از بین بردن میکروارگانیسمها و ایجاد سطح قهوهای در غذا کرده و ماده خوراکی شما در سریع ترین زمان به صورت کامل پخته می شود. در صنایع غذایی، مادون قرمز به عنوان وسیله ای برای ضدعفونی حرارتی برای متوقف کردن باکتری ها، هاگ ها، مخمرها و کپک ها در مواد غذایی مایع و جامد می باشد.
ضدعفونی از طریق مادون قرمز می تواند به نان تازه پخته شده این اجازه را بدهد که تا بدون افزودن مواد نگهدارنده ، ماندگاری بیشتری داشته باشند. همچنین می توان آنها را برای خشک کردن سبزیجات برای نگهداری طولانی مدت تر نیز استفاده کرد.
نکاتی برای استفاده بهینه از هواپز
- برای کباب کردن از دمای پایین استفاده کنید
- ازکبابی بیش از حد گوشت های درهواپز خودداری کنید
- غذا را زیاد گرم نکنید اما مطمئن شوید که غذا کاملاً پخته شده باشد
- با خوردن میوه ها و سبزیجات فراوان، یک رژیم غذایی متعادل و سالم را حفظ کنید
- غذا را کاملاً بپزید، مخصوصاً مرغ و گوشت را که باید بپزند تا آب آنها شفاف شود و رنگ صورتی باقی نماند.
تنظیم دمای هواپز را می توان از 50 درجه سانتیگراد تا 250 درجه سانتیگراد تغییر داد. باور بر این است که آلاینده های حاصل از پخت با دمای بالا ممکن است در مواد غذایی تهیه شده توسط هواپز نیز وجود داشته باشد ، البته به زمان پخت هم بستگی داره.
آیا هواپز عملکردی بهتر از مایکروویو دارد؟
پاسخ شما مثبت است! هواپز غذا را به خوبی می پزد و نه تنها سریعتر پخته ، بلکه غذا را به گونه ای می پزد که خوش طعم باشد. کل غذا به طور یکنواخت در داخل و خارج می پزد. برخلاف مایکروویوها که بیشتر روی قسمت بیرونی تمرکز میکنند، هواپز بر کل غذا تمرکز دارد مخصوصا در مغز پخت شدن غذا. با تمامی این تعاریف متوجه ارزش بالای خرید این محصول خواهید شد، که تا چه حدی می تواند نیاز شما به فر و مایکروویو را از بین برده و میتوانید از خوردن غذایی سالم و بدون روغن سبک زندگی خود را به شکل کاملی عوض کنید. شما میتوانید از طریق کلیک برروی لینک زیر تمامی هواپز های موجود در جیمبوشاپ را بررسی کرده و بهترین مدل، متناسب با نیاز خود را از جیمبوشاپ تهیه فرمایید.
مقالات مرتبط
نظرات کاربران