مقایسه محصولات
مشخصات کلی
-
رنگ
-
سفید طوسیسفیدمشکی, استیلسفید طوسی
-
برند
-
پارس خزرپارس خزرتولیپس پلاسپارس خزر
-
گارانتی
-
25 ماهه پارس خزر25 ماهه پارس خزر18 ماهه صنایع الکتریکی ناسیونال ایران25 ماهه پارس خزر
-
وزن
-
-2kg-5 کیلوگرم
-
شناسه کالا
-
--۲۹۰۱۲۷۸۸۰۰۷۵۱-
مشخصات مصرف انرژی
-
توان مصرفی
-
1000 وات--700 وات
مشخصات فنی چرخ گوشت
-
جنس تیغه
-
استیل-فولاد ضد زنگفولاد
-
سیستم چرخش معکوس
-
دارد--ندارد
-
میزان خروجی
-
1200 گرم در دقیقه--1200 گرم در دقیقه
-
سوسیس ساز
-
دارد--دارد
-
سایر مشخصات
-
---– ایمنی کامل الکتریکی و عایق کاری دوبل قطعات الکتریکی – دارای سینی بزرگ و جاداربرای سرعت بخشیدن به کار
-
اقلام همراه
-
– دو عدد شبکه مخصوص گوشت چرخ کرده، قیمه و سبزی – ظرف پلاستیکی جهت جمع آوری گوشت چرخ کرده – ظرف جمع آوری آب میوه – کاردک پلاستیکی سفید رنگ جهت سهولت در برداشتن مواد غذایی از روی تیغه ها – سینی به رنگ سفید با قابلیت قرارگیری روی گلویی لاستیکی – گوشت کوب پلاستیکی--تیغه استیل, سوسیس ساز, گلویی ناودانی
-
سایر ویژگی ها
-
– دارای محفظه نگهداری سیم و شبکه – دارای فیلتر جدا کننده آب میوه – خرد کن و مخلوط کن – قابلیت آب گیری میوه های مختلف – قابلیت خرد کردن پیاز و سیب زمینی خام به صورت مجزا یا مخلوط – قابلیت خرد و مخلوط نمودن فرم های مختلف ماکارونی و رشته – دارای تیغه های برشی و ورقه ای – دارای تیغه ریز مناسب پوره ساز و تیغه درشت جهت برش چیپسی – دارای گواهینامه استاندارد ایمنی محصول-بدنه از استیل ضد رنگ محفظه نگهداری سیم چرخش معکوس-
-
جنس بدنه
-
--استیل ضد زنگ-
-
توان
-
--2000 وات-
-
سیستم قطع خودکار
-
--دارد-
مکمل آبمیوه گیری
-
مشخصات
-
-– قابلیت نصب بر روی بدنه چرخ گوشت های شرکت پارس خزر مدلهای: 1600، 1500، 1400، 1200 – فیلتر جدا کننده آب میوه، خردکن و مخلوط کن، دارای ظرف جمع آوری آب میوه، دارای گواهی استاندارد ایمنی محصول – آب گیری میوه های مختلف از قبیل لیمو ترش، انار، هویج، سیب، گلابی، کیوی، انگور، غوره و میوه های مشابه – خرد کردن انواع دانه های روغنی مانند گردو، قابلیت تهیه انواع پوره از سیب زمینی، شلغم، سویا، بادمجان و انواع حبوبات پخته شده به صورت مجزا – قابلیت خرد کردن پیاز و سیب زمینی خام به صورت مجزا یا مخلوط – قابلیت خرد و مخلوط نمودن انواع غلات و حبوبات پخته – امکان ایجاد نمودن فرم های مختلف ماکارونی و رشته--
