مقایسه محصولات
مشخصات کلی
-
رنگ
-
مشکیدلفینی متالیک, طوسی, مشکی نقره ایسفید سبزسفید
-
برند
-
تولیپسپارس خزرگردیکپارس خزر
-
گارانتی
-
18 ماهه صنایع الکتریکی ناسیونال ایران25 ماهه پارس خزر18 ماه گارانتی ناواران25 ماهه پارس خزر
-
وزن
-
5 کیلوگرم5.2kg-2kg
-
عمق
-
30cm35cm--
-
عرض
-
20cm15cm--
-
ارتفاع
-
30cm36cm--
-
شناسه کالا
-
-2900016000552--
مشخصات مصرف انرژی
-
توان مصرفی
-
2000 تا 2500 وات1000 وات1800 وات-
مشخصات فنی چرخ گوشت
-
جنس تیغه
-
فولاد ضد زنگفولاد--
-
سیستم چرخش معکوس
-
دارددارد--
-
میزان خروجی
-
1100 گرم در دقیقه1200 گرم در دقیقه--
-
سوسیس ساز
-
دارددارد--
-
سایر مشخصات
-
-– دارای پایه های ضد لرزش – دارای لوله ناودانی فلزی – دارای محفظه نگهداری سیم – دارای نشان استاندارد ملی ایران – دارای محفظه جهت نگهداری شبکه گوشت یا سبزی و جمع آوری سیم--
-
اقلام همراه
-
دارای یک عدد پنجره مخصوص چرخ کردن گوشت ویک عدد پنجره سبزی, راهنمای کاربر, قطعه سوسیس ساز, قطعه کباب سازظرف پلاستیکی جهت جمع آوری گوشت و سبزی چرخ شده--
-
سایر ویژگی ها
-
– توان چرخ در ساعت: 65 کیلوگرم در دقیقه – دارای محفظه نگه داری متعلقات – دارای محفظه نگه داری سیم – سیستم قطع کن خودکار – دارای کلید دور برگردان موتور – جنس بدنه جنس بدنهABS – دارای سینی بزرگ و جادار برای سرعت بخشیدن به کار – طراحی زیبا با گلویی ایمن مطابق استاندارد – طراحی بسیار شیک و زیبا – گلویی ایمن مطابق با استاندارد – دارای گلویی فلزی کاملا جداشونده فلزی با دوام – دارای کاربری آسان – دارای کیفیت ساخت عالی-- فولادی ضد زنگ - سوسیس ساز - سینی فلزی قابل تعویض - قیف فلزی بلند-
مکمل آبمیوه گیری
-
مشخصات
-
---– قابلیت نصب بر روی بدنه چرخ گوشت های شرکت پارس خزر مدلهای: 1600، 1500، 1400، 1200 – فیلتر جدا کننده آب میوه، خردکن و مخلوط کن، دارای ظرف جمع آوری آب میوه، دارای گواهی استاندارد ایمنی محصول – آب گیری میوه های مختلف از قبیل لیمو ترش، انار، هویج، سیب، گلابی، کیوی، انگور، غوره و میوه های مشابه – خرد کردن انواع دانه های روغنی مانند گردو، قابلیت تهیه انواع پوره از سیب زمینی، شلغم، سویا، بادمجان و انواع حبوبات پخته شده به صورت مجزا – قابلیت خرد کردن پیاز و سیب زمینی خام به صورت مجزا یا مخلوط – قابلیت خرد و مخلوط نمودن انواع غلات و حبوبات پخته – امکان ایجاد نمودن فرم های مختلف ماکارونی و رشته
