مقایسه محصولات
مشخصات کلی
-
رنگ
-
سفیدسفیدمشکیدلفینی متالیک, طوسی, مشکی نقره ای
-
برند
-
گردیکپارس خزرتولیپسپارس خزر
-
گارانتی
-
18 ماه گارانتی ناواران25 ماهه پارس خزر18 ماهه صنایع الکتریکی ناسیونال ایران25 ماهه پارس خزر
-
وزن
-
-2kg5 کیلوگرم5.2kg
-
عمق
-
--30cm35cm
-
عرض
-
--20cm15cm
-
ارتفاع
-
--30cm36cm
-
شناسه کالا
-
---2900016000552
مشخصات مصرف انرژی
-
توان مصرفی
-
1800 وات-2000 تا 2500 وات1000 وات
مشخصات فنی چرخ گوشت
-
جنس تیغه
-
--فولاد ضد زنگفولاد
-
سیستم چرخش معکوس
-
--دارددارد
-
میزان خروجی
-
--1100 گرم در دقیقه1200 گرم در دقیقه
-
سوسیس ساز
-
--دارددارد
-
سایر مشخصات
-
- فولادی ضد زنگ - توانایی چرخ کردن حدود 1.5 کیلوگرم گوشت در دقیقه - سوسیس ساز--– دارای پایه های ضد لرزش – دارای لوله ناودانی فلزی – دارای محفظه نگهداری سیم – دارای نشان استاندارد ملی ایران – دارای محفظه جهت نگهداری شبکه گوشت یا سبزی و جمع آوری سیم
-
اقلام همراه
-
--دارای یک عدد پنجره مخصوص چرخ کردن گوشت ویک عدد پنجره سبزی, راهنمای کاربر, قطعه سوسیس ساز, قطعه کباب سازظرف پلاستیکی جهت جمع آوری گوشت و سبزی چرخ شده
-
سایر ویژگی ها
-
--– توان چرخ در ساعت: 65 کیلوگرم در دقیقه – دارای محفظه نگه داری متعلقات – دارای محفظه نگه داری سیم – سیستم قطع کن خودکار – دارای کلید دور برگردان موتور – جنس بدنه جنس بدنهABS – دارای سینی بزرگ و جادار برای سرعت بخشیدن به کار – طراحی زیبا با گلویی ایمن مطابق استاندارد – طراحی بسیار شیک و زیبا – گلویی ایمن مطابق با استاندارد – دارای گلویی فلزی کاملا جداشونده فلزی با دوام – دارای کاربری آسان – دارای کیفیت ساخت عالی-
مکمل آبمیوه گیری
-
مشخصات
-
-– قابلیت نصب بر روی بدنه چرخ گوشت های شرکت پارس خزر مدلهای: 1600، 1500، 1400، 1200 – فیلتر جدا کننده آب میوه، خردکن و مخلوط کن، دارای ظرف جمع آوری آب میوه، دارای گواهی استاندارد ایمنی محصول – آب گیری میوه های مختلف از قبیل لیمو ترش، انار، هویج، سیب، گلابی، کیوی، انگور، غوره و میوه های مشابه – خرد کردن انواع دانه های روغنی مانند گردو، قابلیت تهیه انواع پوره از سیب زمینی، شلغم، سویا، بادمجان و انواع حبوبات پخته شده به صورت مجزا – قابلیت خرد کردن پیاز و سیب زمینی خام به صورت مجزا یا مخلوط – قابلیت خرد و مخلوط نمودن انواع غلات و حبوبات پخته – امکان ایجاد نمودن فرم های مختلف ماکارونی و رشته--
