مقایسه محصولات
مشخصات کلی
-
رنگ
-
سفیدسفیدمشکی, سفیدزرد
-
برند
-
گردیکپارس خزرتولیپسپارس خزر
-
گارانتی
-
18 ماه گارانتی ناواران25 ماهه پارس خزر18 ماهه صنایع الکتریکی ناسیونال ایران25 ماهه پارس خزر
-
وزن
-
-2kg5 کیلوگرم6kg
-
عمق
-
--30cm40cm
-
عرض
-
--20cm17cm
-
ارتفاع
-
--30cm37cm
مشخصات مصرف انرژی
-
توان مصرفی
-
1800 وات-2000 تا 2500 وات850 وات
-
ولتاژ مصرفی
-
---220 ولت متناوب 50 هرتز
مشخصات فنی چرخ گوشت
-
جنس تیغه
-
--فولاد ضد زنگفولاد
-
سیستم چرخش معکوس
-
--دارددارد
-
میزان خروجی
-
--1100 گرم در دقیقه1200 گرم در دقیقه
-
سوسیس ساز
-
--دارددارد
-
سایر مشخصات
-
- فولادی ضد زنگ - توانایی چرخ کردن حدود 1.5 کیلوگرم گوشت در دقیقه - سوسیس ساز---
-
اقلام همراه
-
--دارای یک عدد پنجره مخصوص چرخ کردن گوشت ویک عدد پنجره سبزی, قطعه سوسیس ساز, قطعه کباب سازدو عدد شبکه مخصوص خرد کردن گوشت و سبزی, ظرف پلاستیکی جهت جمع آوری گوشت و سبزی چرخ شده
-
سایر ویژگی ها
-
--– تعداد شبکه 2 – قابلیت چرخ بیش از 65 کیلوگرم گوشت در ساعت – دارای سیستم قطع کننده خودکار مدار الکتریکی – مجهز به کلید دور بر گردان موتور – دارای محفظه نگهداری سیم برق – تیغه فولادی ضد زنگ با طراحی ژاپنی – دارای سینی بزرگ و جادار برای سرعت بخشیدن به کار – گلویی ایمن مطابق با استاندارد – محفظه نگهداری متعلقات – دارای گلویی فلزی کاملا جداشونده فلزی با دوام– اندازه دهانه ورودی گوشت: 5 سانتی متر – ایمنی کامل الکتریکی و عایق کاری دوبل قطعات الکتریکی – دارای پایه های ضد لرزش – دارای کلید دور معکوس – دارای کلید لمسی – دارای محفظه جهت نگهداری شبکههای گوشت و سبزی – دارای محفظه نگهداری سیم – مجهز به قفل کودک
مکمل آبمیوه گیری
-
مشخصات
-
-– قابلیت نصب بر روی بدنه چرخ گوشت های شرکت پارس خزر مدلهای: 1600، 1500، 1400، 1200 – فیلتر جدا کننده آب میوه، خردکن و مخلوط کن، دارای ظرف جمع آوری آب میوه، دارای گواهی استاندارد ایمنی محصول – آب گیری میوه های مختلف از قبیل لیمو ترش، انار، هویج، سیب، گلابی، کیوی، انگور، غوره و میوه های مشابه – خرد کردن انواع دانه های روغنی مانند گردو، قابلیت تهیه انواع پوره از سیب زمینی، شلغم، سویا، بادمجان و انواع حبوبات پخته شده به صورت مجزا – قابلیت خرد کردن پیاز و سیب زمینی خام به صورت مجزا یا مخلوط – قابلیت خرد و مخلوط نمودن انواع غلات و حبوبات پخته – امکان ایجاد نمودن فرم های مختلف ماکارونی و رشته--
